Dorpstraat 5, 6582 AK Heumen
dekenschrijver@sintgeorgiusgilde.nl

Auteur: dekenwebbeheerder

Created with Sketch.

Koning Sam Huting

Le roi est morte, vive le roi, vive Sam Huting Sam Hutting is de nieuwe koning van het Sint Georgius Gilde, jaargang 2019. Sam is de opvolger van Hein Kerkhoff die zijn  titel niet wist te prolongeren. Na een wederom spanende strijd tussen een 19-tal schutters was het Sam die zijn zenuwen het best onder…
Lees meer

GL8 Beeldmateriaal van de Keizers Kroning

Please follow and like us:

Eerste Foto´s van de Kroning

De eerste foto´s gemaakt door Monique Hefti-Sutman staan op onze site onder het kopje foto’s en dan het album Monique-Keizerskroning. Nogmaals onze hartelijk dank aan Monique voor deze schitterende rapportage. Wil je ook zo’n mooie reportage laten maken kijk dan op https://moniqueheftisutman.wordpress.com hoe in contact te komen met Monique. Please follow and like us:

Ex-hoofdman Toine Hoenselaar geridderd

heden ochtend is onze Gildebroeder en ex-hoofdman Toine Hoenselaar geridderd door de burgemeester voor zijn vele vrijwilligerswerk en vooral voor zijn inzet voor het Sint Georgius Gilde. Please follow and like us:

Een KEIZER

Na het voor de 3de  keer succesvol verdedigen van zijn Koningstitel is Jan Kerkhoff de eerste Keizer van het Sint Georgius Gilde uit Heumen. Dit is in de hele historie van het Sint Georgius Gilde nog niet voorgekomen en de historie gaat terug tot 1445. Please follow and like us:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial